Салат з виноградом, эндивием і радичио

.

Інгредієнти

Кучерявий ендивій – 1 пучок
Радичио – 1 пучок
Цибуля порей – за смаком
Виноград – чорний і зелений – по 10 шт.
Інгредієнти для заправки для салату:
Винний оцет – 1 ст. л.
Оливкова олія – 1 ст. л.
Гірчиця – 1 ч. л.
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Салат з виноградом, эндивием і радичио

Салат готуватися 15 хвилин, і незважаючи на те, що він досить простий, смак у нього досить цікавий!

Покроковий рецепт

Виноград помити, ягоди відокремити від гілочок. Розрізати навпіл і очистити від кісточок. Цибулю нарізати кільцями.

Листя радичио і цикорію промити, обсушити і нарізати (нарвати). У глибоку миску покласти листя салатів, кільця цибулі порею і виноград.

Приготувати заправку. Змішати в невеликому посуді (склянці) оцет, оливкова олія, гірчицю. Посолити, приправити перцем. Перемішати. Полити салат заправкою і акуратно перемішати. Викласти в салатник. Салат не розрахований на тривале зберігання в холодильнику, тому що листя салату швидко втрачають свою соковитість. Так що відразу подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з буряка з горіхами