Гарний холодний гаспачо — те що потрібно, в спекотний літній день!

Інгредієнти
| Помідори — 400 г |
| Болгарський перець — 300 г |
| Цибуля ріпчаста — 1/2 головки |
| Часник — 1 зубчик |
| Білий хліб — 1/2 шматка |
| Оливкова олія — 2 ст. л. |
| Лимонний сік — 1 ст. л. |
| Сіль — за смаком |
| Мелений чорний перець — за смаком |
| Для зеленого гаспачо |
| Огірки — 300 г |
| Листя салату — пучок |
| Цибуля ріпчаста — 1/2 головки |
| Кріп — за смаком |
| Петрушка — за смаком |
| Часник — 1 зубчик |
| Білий хліб — 1/2 шматка |
| Оливкова олія — 2 ст. л. |
| Цукор — 1 ч. л |
| Лимонний сік — 1 ст. л. |
| Сіль — за смаком |
| Мелений чорний перець — за смаком |
Як приготувати Двоколірний гаспачо
Імпресіонізм на кухні, чому ні? Начебто довгий список інгредієнтів, і здається, складно готувати, насправді все просто! Просто відбирайте в холодильнику продукти за кольорами, це навіть цікаво. І подрібнити все в блендері. Виходить досить смачно і приємно, особливо у спекотний літній день.
Покроковий рецепт

Помідори, цибулю (половина головки), часник (1 зубчик), хліб крупно порізати. Подрібнити в блендері.

Огірки очистити від шкірки, нарізати кружальцями. Цибуля (друга половина головки), часник (1 зубчик), зелень, листя салату, хліб крупно порізати. Подрібнити в блендері (окремо від червоного).

Вийшло червоне і зелене пюре. Вилити в дві однакові за обсягом мисочки . В обидві миски додати лимонний сік. В зелений гаспачо ще додати цукор. Обидва пюре посолити.

З двох рук акуратно і одночасно вилити в тарілку червоний і зелений гаспачо. Поперчити, прикрасити петрушкою. Насолоджуйтесь!