Овочеве рагу «Канарська»

Овочеве рагу «Канарська» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Оливкова олія – 2 столові ложки
Часник – 3-4 зубчики
Паприка – 1 столова ложка
Помідори – 2 шт., очищеного, нарізаного кубиками
Ріпчаста цибуля – 1 головка, нарізана кубиками
Чебрець – кілька гілочок
Лавровий лист – 1-2 шт.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Кукурудзяні качани – 1 качан кукурудзи, розрізаний на дві частини
Кабачок – 3 шт цукіні (кабачки), нарізаних кубиками
Морква – 2 шт.
Квасоля стручкова – 1 велика жменю зеленої квасолі, порізаної середнього розміру (з укУс)
Боби – 1 велика жменя свіжих бобів (можна використовувати консервовані)
Картопля – 2 шт.
Топінамбур – 1 шт.
Перець чилі – 1 шт.
Бекон – 1 товстий шматок бекону, нарізаний (для вегетаріанської їжі можна цей інгредієнт пропустити)
Бульйон – близько 3 1/2 літра, щоб покривав овочі

Як приготувати Овочеве рагу «Канарська»