Інгредієнти
|
Оливкова олія – 2 столові ложки |
|
Часник – 3-4 зубчики |
|
Паприка – 1 столова ложка |
|
Помідори – 2 шт., очищеного, нарізаного кубиками |
|
Ріпчаста цибуля – 1 головка, нарізана кубиками |
|
Чебрець – кілька гілочок |
|
Лавровий лист – 1-2 шт. |
|
Сіль – за смаком |
|
Мелений чорний перець – за смаком |
|
Кукурудзяні качани – 1 качан кукурудзи, розрізаний на дві частини |
|
Кабачок – 3 шт цукіні (кабачки), нарізаних кубиками |
|
Морква – 2 шт. |
|
Квасоля стручкова – 1 велика жменю зеленої квасолі, порізаної середнього розміру (з укУс) |
|
Боби – 1 велика жменя свіжих бобів (можна використовувати консервовані) |
|
Картопля – 2 шт. |
|
Топінамбур – 1 шт. |
|
Перець чилі – 1 шт. |
|
Бекон – 1 товстий шматок бекону, нарізаний (для вегетаріанської їжі можна цей інгредієнт пропустити) |
|
Бульйон – близько 3 1/2 літра, щоб покривав овочі |
Як приготувати Овочеве рагу «Канарська»