Овочеве соте з баклажанів

Овочеве соте з баклажанів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хочу додати, щоб страва дуже економічне, адже готується тільки з овочів без м’яса, але виходить не менш смачним.

Інгредієнти

морква – 1 шт
цибуля – 1 шт
помідор – 3 шт
баклажан – 3 шт
перець болгарський – 1 шт
кріп – пучок
часник – 5 зубчиків
сіль, перець – за смаком

Як приготувати Овочеве соте з баклажанів

Овочеве соте – це простіше кажучи тушковані овочі. Все більше ми замислюємося про правильне харчування. Якщо ви навіть вирішили подумати про це, беріть цей рецепт в скарбничку. Таке блюдо виходить смачним і корисним.

Покроковий рецепт

Для приготування соте краще використовувати сотейник. Якщо у вас його немає в господарстві, то можна використовувати звичайну сковороду. У сотейник наливаємо трішки олії. Моркву нарізаємо тоненькими кружальцями. Цибулю ріжемо півкільцями. Все це обсмажуємо до золотистого кольору.

Нарізаємо перець і помідори квадратиками і додаємо до моркви і цибулі. Коли помідори дадуть сік, додаємо подрібнений часник.

Все перемішуємо і додаємо до суміші баклажани. У разі необхідності можна додати води. Накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні 30 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо сіль і перець за смаком.

Ось так за 40 хвилин з самого простого набору продуктів можна приготувати корисний і смачний обід. Я дуже люблю зелень, при подачі можна додати кріп в тарілку зі стравою.