Еклери з кремом шантільї

Еклери з кремом шантильї – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заповнити тістечка можна будь-яким кремом, збитими вершками або навіть джемом. А щоб тістечка були ще смачніше, полити їх зверху шоколадного ганаша.

Інгредієнти

Борошно – 80 грам
Масло вершкове – 50 грам
Вода – 150 мл
Яйця – 2 шт
Крем шантильї
Вершки – 200 мл жирністю 30-36%
Цукрова пудра – 20 грам
Стручок ванілі – 1 шт
Шоколадний ганаш
Темний шоколад – 300 грам 55%
Вершки – 150 грам 33-35% жирності
Цукрова пудра – 10 грам

Як приготувати Еклери з кремом шантільї