Фаршировані булочки з картоплею, яйцем і сиром

Фаршировані булочки з картоплею, яйцем і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фаршировані булочки з картоплею, яйцем і сиром – один із смачних сніданків вихідного дня!

Інгредієнти

булочки – 2 шт.
картопля – 2 шт.
яйця перепелині – 4 шт.
вершкове масло – третина пачки приблизно
сир – 100 г приблизно
зелень – за вибором
сіль – за смаком не обов’язково

Як приготувати Фаршировані булочки з картоплею, яйцем і сиром

Ситна булочка з картоплею і яйцем — хороший варіант для приготування сніданку або для швидкого перекусу. Сама булочка зовні стає хрустким, а всередині залишається м’якою. Блюдо готується в мікрохвильовій печі, так що це непоганий варіант для тих, хто влітку живе на дачі і у кого немає духовки.

Покроковий рецепт

У булочок (не обов’язково найсвіжіших) зрізати верхівку (кришечку). Вийняти м’якуш і всередині рясно полити вершковим маслом. Картопля після попередньої обробки нашаткувати на дрібні брусочки. Перекласти в спеціальний посуд для мікрохвильової печі, залити склянкою води, після зварити в мікрохвильовій печі при потужності 80 % п’ять хвилин.

Обрану зелень порубати ножем. Сирок подрібнити, краще на тертці малої. Підготовлену і трохи охолоджений картоплю розім’яти виделкою, підсолити, полити вершковим маслом, все розмішати. Можна додати кип’яченого молока.

В хлібні форми розкласти рівномірно картопляну масу, залишивши в центрі поглиблення, в нього розбити сире перепелине яйце. Жовток проколоти. Зверху посипати закуску тертим сиром і зеленню. Поставити закуску в піч при потужності 80 % на пару хвилин.