Млинці, приготовані на антипригарній сковороді без додавання масла.
Інгредієнти
Тісто | |
Молоко – 1 л | |
Яйця – 2 шт | |
Цукор – 100 г | |
Борошно – 350 г | |
Олія соняшникова – 25 мл | |
Начинка | |
Помідор – 1 шт | |
Сир – 150 г | |
Ковбаса – 200 г | |
Майонез – 200 г | |
Зубчик часнику – 1 шт |
Млинці з начинкою дуже смачні і швидкі в приготуванні. Ніжна текстура млинців і гостра начинка. Хороший варіант їжі для пікніка, або ситного перекусу на роботі.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти для тіста…
Замішуємо тісто.
Змішуємо яйця, цукор і масло. Додамо просіяне борошно, але не всю, а половину. Повинно вийти щільне тісто. Тепер поступово вливаємо 250 мл молока (воно має бути кімнатної температури). Добре перемішати, у вас буде виходити однорідна, тягуча маса. Додамо ще трохи борошна, потім молока. І так чергуємо, поки не утвориться готове тісто. Якщо у вас воно вийшло рідкуватим, додайте ще борошна. Такий процес приготування тіста сприяє отриманню однорідної маси без грудок.
Необхідні інгредієнти для ковбасно-сирної начинки…
Сир і ковбасу натираємо на крупній тертці, помідор нарізаємо кубиками. Так само нарізаємо і часник, додаємо в майонез і перемішуємо. Далі змішуємо всі інгредієнти разом. Начинка готова.
Етап: смажимо млинці і загортаємо начинку.
Смажимо млинці на антипригарній сковороді, при смаженні млинців не використовуйте масло, воно додано в тісто. Смажити на середньому вогні, приблизно 30 секунд з кожної сторони. Намагайтеся робити млинці тонкими.
Починаємо загортати начинку на млинці. Покласти начинку посередині, накрити одне стороною млинця, потім іншою стороною.
І звертаємо в трубочку.
Млинці готові. Приємного апетиту.