По-моєму, це самий простий рецепт фаршированих яєць. Яйця, приготовлені з прянощами, скоро стануть вашим фірмовим блюдом для сім’ї та друзів. До того ж їх дуже просто приготувати.
Інгредієнти
яйця – 12 штук | |
майонез – 6 столових ложок | |
діжонська гірчиця – 1 столова ложка | |
яблучний оцет – 1 столова ложка | |
сіль – 3/4 чайної ложки | |
чорний перець – 1/2 чайної ложки | |
карі (порошок) – щіпка необов’язково | |
паприка – за смаком бажано копчена паприка для гарніру |
Яйця з прянощами – страва-фаворит для близьких і великих зустрічей з друзями. Це їдять точно все. Готується фаршировані яйця просто, а якщо додати прянощів та/або «чарівну» краплю Табаско або чого-небудь гостренького, це буде гарантовано смачно. Хороша закуска на пікнік!
Покроковий рецепт
Покладіть яйця в один шар у велику каструлю і залийте водою. Нагрівайте до тих пір, поки вода не закипить. Зменшіть вогонь і варіть однієї хвилини. Зняти з вогню, накрити кришкою і залишити на 15 хвилин.
Злити яйця, промити під холодною водою і остудити. Очистити яйця і розрізати їх навпіл. Витягніть з половинок яєць жовтки і помістіть в миску середнього розміру.
Розітріть жовтки і додайте майонез, діжонську гірчицю, яблучний оцет, сіль, перець і порошок каррі. Добре перемішати.
Нафарширувати “човники” яєць начинкою, зверху посипати паприкою.
Зберігайте яйця в холодильнику. За 15 хвилин до подачі на стіл вийняти з холодильника. Приємного апетиту!