Фаршировані яйця

Фаршировані яйця – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

По-моєму, це самий простий рецепт фаршированих яєць. Яйця, приготовлені з прянощами, скоро стануть вашим фірмовим блюдом для сім’ї та друзів. До того ж їх дуже просто приготувати.

Інгредієнти

яйця – 12 штук
майонез – 6 столових ложок
діжонська гірчиця – 1 столова ложка
яблучний оцет – 1 столова ложка
сіль – 3/4 чайної ложки
чорний перець – 1/2 чайної ложки
карі (порошок) – щіпка необов’язково
паприка – за смаком бажано копчена паприка для гарніру

Як приготувати Фаршировані яйця

Яйця з прянощами – страва-фаворит для близьких і великих зустрічей з друзями. Це їдять точно все. Готується фаршировані яйця просто, а якщо додати прянощів та/або «чарівну» краплю Табаско або чого-небудь гостренького, це буде гарантовано смачно. Хороша закуска на пікнік!

Покроковий рецепт

Покладіть яйця в один шар у велику каструлю і залийте водою. Нагрівайте до тих пір, поки вода не закипить. Зменшіть вогонь і варіть однієї хвилини. Зняти з вогню, накрити кришкою і залишити на 15 хвилин.

Злити яйця, промити під холодною водою і остудити. Очистити яйця і розрізати їх навпіл. Витягніть з половинок яєць жовтки і помістіть в миску середнього розміру.

Розітріть жовтки і додайте майонез, діжонську гірчицю, яблучний оцет, сіль, перець і порошок каррі. Добре перемішати.

Нафарширувати “човники” яєць начинкою, зверху посипати паприкою.

Зберігайте яйця в холодильнику. За 15 хвилин до подачі на стіл вийняти з холодильника. Приємного апетиту!