Ах, осінь. Ця золота осінь. Прекрасна пора побалувати себе смачненьким, ситним і не змерзнути духовки. Рецептів фаршированих кабачків в інтернеті дуже багато. Я Вам покажу як готую його я.
Інгредієнти
кабачок — 1-3 шт | |
фарш — 1 кг | |
сир — 300 гр | |
майонез — 300 гр | |
спеції — за смаком | |
цибуля — 3 шт |
Я зробила без рису, можна і приготувати фарш як на голубці. Можна з помідорами. Загалом дерзайте, фантазуйте, на скільки вистачить у Вас «кулінарної» фантазії. Головне готувати з гарним настроєм.
Покроковий рецепт
Готуємо продукти для приготування. Почистити цибулю, кабачок вимити.
Обсмажуємо фарш з цибулею до готовності, солимо, перчимо.
З кабачка знімаємо шкірку. Виймаємо середину і режим на кільця.
Приварюємо кабачок в підсоленій воді.
Викладаємо рівномірно у формочки кабачок або керамічний посуд для запікання.
Заповнюємо кабачок фаршем.
Зверху поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром.
Так як продукти у нас усі готові, ставимо в духовку на 15 хвилин, щоб сир розплавився.