Ах, осінь. Ця золота осінь. Прекрасна пора побалувати себе смачненьким, ситним і не змерзнути духовки. Рецептів фаршированих кабачків в інтернеті дуже багато. Я Вам покажу як готую його я.

Інгредієнти
| кабачок — 1-3 шт | |
| фарш — 1 кг | |
| сир — 300 гр | |
| майонез — 300 гр | |
| спеції — за смаком | |
| цибуля — 3 шт |
Я зробила без рису, можна і приготувати фарш як на голубці. Можна з помідорами. Загалом дерзайте, фантазуйте, на скільки вистачить у Вас «кулінарної» фантазії. Головне готувати з гарним настроєм.
Покроковий рецепт

Готуємо продукти для приготування. Почистити цибулю, кабачок вимити.

Обсмажуємо фарш з цибулею до готовності, солимо, перчимо.

З кабачка знімаємо шкірку. Виймаємо середину і режим на кільця.

Приварюємо кабачок в підсоленій воді.

Викладаємо рівномірно у формочки кабачок або керамічний посуд для запікання.

Заповнюємо кабачок фаршем.


Зверху поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром.

Так як продукти у нас усі готові, ставимо в духовку на 15 хвилин, щоб сир розплавився.