.
Інгредієнти
Болгарський перець – 10-12 шт. | |
Фарш – 500 г (будь-якого) | |
Рис – 200 г | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Фарширований перець
Покроковий рецепт
Перець вимити, вирізати живець (відкласти, він буде служити кришкою), видалити насіння і перегородки.
Фарш, будь, по своєму смаку (я роблю свино-яловичий) з’єднати з дрібно порубаний лук (він додасть соковитість), сіллю і меленим перцем. Гарненько перемішати руками.
Болгарський перець наповнити фаршем.
У каструлю покласти перці. Заповнити водою, щоб приховувало, посолити за смаком. Тушкувати на середньому вогні близько 40 хвилин під кришкою.
Приємного апетиту!