.

Інгредієнти
| Болгарський перець — 10-12 шт. | |
| Фарш — 500 г (будь-якого) | |
| Рис — 200 г | |
| Ріпчаста цибуля — 1 головка | |
| Сіль — за смаком | |
| Мелений чорний перець — за смаком |
Як приготувати Фарширований перець
Покроковий рецепт

Перець вимити, вирізати живець (відкласти, він буде служити кришкою), видалити насіння і перегородки.

Фарш, будь, по своєму смаку (я роблю свино-яловичий) з’єднати з дрібно порубаний лук (він додасть соковитість), сіллю і меленим перцем. Гарненько перемішати руками.

Болгарський перець наповнити фаршем.

У каструлю покласти перці. Заповнити водою, щоб приховувало, посолити за смаком. Тушкувати на середньому вогні близько 40 хвилин під кришкою.

Приємного апетиту!