Фарширований рулет з сьомги, з рисом і шпинатом

Фарширований рулет з сьомги, з рисом і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Рослинне масло – 2 ч. л.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Шпинат – 150 г (можна замороженого)
Сіль – щіпка
Мелений чорний перець – за смаком
Рис – 150 г (готового)
Лимон – 2 ч. л. (лимонної цедри)
Червона риба – 500 г (філе)
Сир – 100 г (тертий)

Як приготувати Фаршировані рулет з сьомги, з рисом і шпинатом

Інгредієнти розраховані на 4 порції.

Покроковий рецепт

У невеликій сковороді на рослинному маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю (до м’якості). Додати шпинат (у мене морозиво), смажити ще 5 хвилин. Посолити, поперчити, перемішати, зняти з вогню.

Додати відварений рис і лимонну цедру, перемішати.

З філе риби витягти кісточки, зняти шкіру.

На філе викласти шпинатну начинку.

Потім сир, натертий на дрібній тертці.

Загорнути все в рулет, перетягнути ниткою або зафіксувати зубочистками. Рибний рулет перекласти на деко, вистелений пергаментним папером. Запікати в духовці при температурі 190 З близько 15-20 хвилин.

Готовий рулет викласти на дошку, дати трохи охолонути, нарізати гострим ножем на міні рулети бажаної величини. Подавати з овочами.
Приємного апетиту!