Інгредієнти
Рослинне масло – 2 ч. л. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Шпинат – 150 г (можна замороженого) | |
Сіль – щіпка | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рис – 150 г (готового) | |
Лимон – 2 ч. л. (лимонної цедри) | |
Червона риба – 500 г (філе) | |
Сир – 100 г (тертий) |
Інгредієнти розраховані на 4 порції.
Покроковий рецепт
У невеликій сковороді на рослинному маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю (до м’якості). Додати шпинат (у мене морозиво), смажити ще 5 хвилин. Посолити, поперчити, перемішати, зняти з вогню.
Додати відварений рис і лимонну цедру, перемішати.
З філе риби витягти кісточки, зняти шкіру.
На філе викласти шпинатну начинку.
Потім сир, натертий на дрібній тертці.
Загорнути все в рулет, перетягнути ниткою або зафіксувати зубочистками. Рибний рулет перекласти на деко, вистелений пергаментним папером. Запікати в духовці при температурі 190 З близько 15-20 хвилин.
Готовий рулет викласти на дошку, дати трохи охолонути, нарізати гострим ножем на міні рулети бажаної величини. Подавати з овочами.
Приємного апетиту!