Інгредієнти
Макарони – 200 г фетучіні (будь-які інші довгі макаронні вироби) | |
Телятина – 400г | |
Гриби – 200 г (печериці) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Сирно-вершковий соус: – | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Рослинна олія – 1 столова ложка | |
Вершки – 200 мл (10 %) | |
Сир Філадельфія – 150 г (можна сирний сир ” Альметте) | |
Базилік – 1 чайну ложку | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Італійська паста з ароматним густим сирно-вершковим соусом чудово поєднується з ніжною телятиною в доповненні з грибами. Фетучіні можна замінити спагеті, макарони, капелліні або мафальдини.
Покроковий рецепт
М’ясо нарізати невеликими шматочками, обсмажити на рослинному маслі на середньому вогні. Налити трохи води, тушкувати близько 30 хвилин.
Нарізати гриби, додати до готового м’яса, тушкувати ще 15 хвилин.
Додати січену петрушку, сіль , чорний перець, перемішати, вимкнути вогонь. Рідина, на кінцевому етапі, повинна випаруватися.
Приготувати соус.
Почистити і дрібно порізати цибулю. На окремій сковороді на рослинній олії обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Цибулю залити вершками, додати сирний сир ” альметте. Суміш нагрівати до повного розчинення сиру, постійно помішуючи (не кип’ятити).
Соус посолити, поперчити, додати сушений базилік. Вимкнути вогонь, після того, як соус загусне.
Фетучіні відварити до готовності, відповідно до інструкції. Злити воду. Викласти пасту на тарілку. На пасту викласти м’ясо і заправити сирно-вершковим соусом.
Приємного апетиту!