Французький паштет з винним желе — вишукана закуска для ідеального перекусу.

Інгредієнти
| Печінка куряча — 600 г | |
| Цибуля — 2 шт. | |
| Морква — 1 шт. | |
| Чебрець — кілька гілочок | |
| Сіль — за смаком | |
| Перець чорний — за смаком | |
| Олія — для смаження | |
| Масло вершкове — 125 г | |
| Вино червоне сухе — 250 мл | |
| Желатин — 1 ст. л. |
Ароматний курячий паштет з винним желе здивує цікавим смаком, дивовижним поєднанням інгредієнтів і оригінальною подачею. Закуска готується легко і просто, але гідна навіть святкової подачі.
Покроковий рецепт

Подрібнити цибулю і моркву на кубики. Чим дрібніше — тим краще.

Печінку промити і трошки просолити.

Обсмажити овочі на нерафінованій рослинній олії до рум’яності.

Додати печінку, обсмажити до м’якості. Довести компоненти до смаку.

Всипати сушений чебрець і зняти страву з вогню.

Помістити печінка в глибоку ємність і збити разом з вершковим маслом.

Довести паштет до смаку і дати страві охолонути.

Приготувати винне желе для заливки. Для цього потрібно підігріти вино, вкласти гілочки чебрецю і желатин. Прогрівати до повного розчинення желатину.

Викласти паштет в невеликі ємності на 3/4 форми. Відправити паштет на чверть години в холодильник.

Залити охолодженим паштет винної масою кімнатної температури. Відправити закуску в холодильник на годину — до застигання желатину.

Цікава і смачна закуска готова! Подавати курячий паштет з винним желе до чиабатте, багетів або булочкам. Приємного апетиту!