Квасолевий салат з кіноа, кукурудзою та овочами

Квасолевий салат з кіноа, кукурудзою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Правильне харчування – запорука довгого життя. Представляємо вам салат на основі квасолі і кіноа, який доповнить ніжний сир Рікотта.

Інгредієнти

червоної квасолі – 100 грам
кіноа (крупа) – 100 грам
червоної цибулі – головка
помідорів черрі – 50 грам
свіжі огірки – 2 шт.
кукурудзи відварний – 40 грам
цукіні – 1 невеликий
авокадо – 1 плід
йогурту – 50 мл
часнику – 3 зубці
спеції – за смаком
оливкова олія – за смаком
кінза або петрушка – 2 гілочки
подрібненої капусти – 1/4 чашки, за бажанням
тертий сир фета… – додаткова начинка, за бажанням

Як приготувати Квасолевий салат з кіноа, кукурудзою та овочами

Цей мексиканський салат з кіноа дуже простий і збирається менш ніж за 30 хвилин – навіть швидше, якщо у вас є залишки якогось готового інгредієнта. Я зазвичай роблю велику партію кіноа на початку тижня, а потім зберігаю в холодильнику.

Покроковий рецепт

1. Квасоля помістіть в каструлю з водою і поставте варитися до готовності.

2. Відваріть кіноа і приправте спеціями.

3. Помідори, кабачки і огірки наріжте кубиками. Авокадо почистіть, кость видаліть, поріжте кубиками.

4. Червоний цибулю наріжте кружальцями.

5. У блендері подрібніть зубці часнику. Додайте спеції, січену зелень і йогурт. Добре перемішайте масу.

6. Відварену квасолю заправте спеціями та олією.

7. В глибокий салатник викладіть овочі, включаючи кукурудзу. Додайте квасолю і кіноа.

8. Дрібно нарубаєте зелень і додайте в закуску. Заправте спеціями і приготованим соусом.