Малинове морозиво

Малинове морозиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стародавнє ласощі зі смаком літа!

Інгредієнти

Вершки 20 % – 500 гр
Молоко 3,2% – 250 гр
Цукровий пісок – 300 гр
Малина заморожена – 400 гр

Як приготувати Малинове морозиво

Морозиво – стародавнє ласощі, історія якого нараховує близько чотирьох тисяч років!
Варто вам один раз приготувати його – і ви назавжди підкорити серця всіх! Адже морозиво – поверне вас у дитинство і подарує відчуття щастя! А приготована за цим рецептом, з малиною, і смаком, і за кольором, і за запахом нагадує літо!

Покроковий рецепт

Оскільки наш рецепт розрахований в першу чергу на дітей – використовуємо тільки натуральні продукти: Вершки, малину, цукор і молоко, щоб знизити жирність.
Якщо ви хочете чисто вершкове морозиво, замініть молоко, вершки.

Малину необхідно розморозити. Мої діти люблять, щоб у морозиві попадалися цілі ягідки. Якщо вам це не до смаку – роздрібніть ягоди в блендері, або розімніть виделкою.


Далі просто змішуємо продукти: в вершки додаємо молоко і цукор. Гарненько розмішуємо.


Ту ж кладемо підготовлену малину, перемішуємо – і наша заготовка морозива готова!

Наступним етапом буде безпосередньо заморожування. Для цього я використовую мороженицю: заливаємо в чашу масу, включаємо і чекаємо трохи більше години.
Якщо у вас такої можливості немає – вступаєте наступним чином. Заливаєте масу в ємність – краще залізну, ставите в морозилку і перемішуєте перші кілька годин кожні 30 хвилин, поки не загусне. При такому варіанті буде готове на наступний день.


Після приготування в мороженице можна їсти як м’яке, тільки приготоване морозиво, так і до готувати в морозилці і зробити кульки. Ми любимо обидва варіанти.
З цієї кількості у мене виходить кілограм морозива і, повірте, це не багато!
Приємного апетиту!