.

Інгредієнти
| Огірки — . | |
| Вода — . | |
| Сіль — . | |
| Кріп — . | |
| Селера — . | |
| Хрін — . | |
| Петрушка — . | |
| Перець горошок — . | |
| Часник — . |
Як приготувати Малосольні огірки
На 1 літр води необхідно покласти 2 ст. л. солі. Кількість трав за смаком і бажанням.
Покроковий рецепт

Всі інгредієнти (див. фото).

Огірки гарненько помити. Відрізати «попки».

Банку помити з содою. Закинути в неї парасольку кропу, хрін, кріп, селера. Часник почистити. Розчавити ножем (що «пустив» запах), кинути в банку.

У банку покласти чисті огірки. Насипати солі.

Залити окропом. Малосольні огірки готові через добу.

Якщо вам необхідно засолити швидше: огірки розріжте навпіл, так само засолите на ніч, ранком вони вже будуть готові! Пригощайтеся!