Курячі ніжки в глазурі

Курячі ніжки в глазурі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Курячі ніжки – 4 — 6 курячих ніжок
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком та бажанням
Перець чилі – 1 чайна ложка порошку чилі (або за смаком)
Паста чилі – 1 / 2 склянки солодкого соусу чілі (з пляшки)
Соєвий соус – 1 столова ложка
Часник – 3 зубчики часнику (рубленого)
Соус – 1 / 2 склянки соусу Хойсин (солодкувато-часниково-пряний смак)
Спеції – 1 столова ложка
Оцет яблучний – 2 столові ложки
Вода – 1/4 склянки

Як приготувати Курячі ніжки в глазурі