Кілька секретних інгредієнтів і ви зможете приготувати унікальне блюдо.
Інгредієнти
стейк з тунця – приблизно 150-200 г | |
чебрець – за смаком | |
грецький йогурт – 100 г | |
лимонний сік – 2 ст. ложки | |
сіль, перець – за смаком | |
лимонна цедра – 1 год .ложка | |
коріандр мелений товчений – за смаком | |
чорний перець мелений – за смаком |
Смажений тунець, маринований в ніжному соусі з пряностей і йогурту. Одне з відомих традиційних страв, яке подають у Греції.
Покроковий рецепт
1. Натріть цедру лимона вичавте сік. Змішайте сік лимона з грецьким йогуртом.
2. Подрібніть В ступці чорний перець і коріандр. Дрібно поріжте чебрець.
3. В лимонний йогурт закиньте прянощі і цедру лимона, перемішайте.
4. Тунець обмажте отриманим йогуртовим маринадом, дайте постояти, просочитися.
5. Через 15 хвилин можна смажити на грилі на розпеченій вогні. Смажитися тунець недовго по 3 хвилини з кожного боку, якщо середина рожева не бійтеся, риба дійде в процесі охолодження.
6. Подавайте рибу з рисом і соусом, що залишився. Приємного апетиту!