Кілька секретних інгредієнтів і ви зможете приготувати унікальне блюдо.

Інгредієнти
| стейк з тунця — приблизно 150-200 г | |
| чебрець — за смаком | |
| грецький йогурт — 100 г | |
| лимонний сік — 2 ст. ложки | |
| сіль, перець — за смаком | |
| лимонна цедра — 1 год .ложка | |
| коріандр мелений товчений — за смаком | |
| чорний перець мелений — за смаком | 
                        Як приготувати Мариновану тунець, смажена на сковороді гриль
                        
                          
                        
                        
                      
                      Смажений тунець, маринований в ніжному соусі з пряностей і йогурту. Одне з відомих традиційних страв, яке подають у Греції.
Покроковий рецепт
1. Натріть цедру лимона вичавте сік. Змішайте сік лимона з грецьким йогуртом.
2. Подрібніть В ступці чорний перець і коріандр. Дрібно поріжте чебрець.
3. В лимонний йогурт закиньте прянощі і цедру лимона, перемішайте.
4. Тунець обмажте отриманим йогуртовим маринадом, дайте постояти, просочитися.
5. Через 15 хвилин можна смажити на грилі на розпеченій вогні. Смажитися тунець недовго по 3 хвилини з кожного боку, якщо середина рожева не бійтеся, риба дійде в процесі охолодження.
6. Подавайте рибу з рисом і соусом, що залишився. Приємного апетиту!