Даний рецепт дає інструкцію до того, як приготувати справжній масляний крем “як в дитинстві” за лічені хвилини. Його можна використовувати для печива, тортів і еклерів.
Інгредієнти
вершкове масло – 90 гр | |
цукрова пудра – 200 гр | |
ванільний екстракт – щіпка |
Щільний і в той же час повітряний, солодкий і в той же час ніжний – це все про масляному кремі. Багато господинь люблять його за простоту у виконанні. Небагато інгредієнтів, мінімум прикладених сил і крем готовий!
Покроковий рецепт
Перед тим, як готувати дати маслу постояти, що б воно підтануло і стало м’яким.
Після цього змішати борошно, ванільний екстракт і масло. Вже в мисці, розтоплене вершкове масло розім’яти виделкою і перемішати крем нею. Тільки після цього збивати блендером на низьких швидкостях.
Спочатку буде виходити суміш з деякою кількістю грудочок, але потрібно продовжувати збивати, збільшуючи швидкість блендера, до тих пір, поки суміш не посвітлішає і не прийме світло-жовтий відтінок. Продовжувати збивати, поки крем не збільшиться в розмірах і не стане пишним.
Як тільки крем готовий, слід використовувати її і прибрати в холодильник. Там він схопиться і стане білого кольору. Варіант застосування крему. Приємного апетиту!