Мексиканські рибні такосы з смаженою рибкою і хрусткою капустою. все це присмачено смачний соусом.
Інгредієнти
філе білої риби – 300 грам | |
спеції – за смаком | |
олія – за смаком | |
нашаткованої капусти – 250 грам | |
кінза і лайм – при подачі | |
кукурудзяні коржі – 3 шт. | |
йогурт без наповнювача – 50 мл | |
майонез – 30 мл | |
вода – 2 ложки |
Уявіть, що ви потрапили в мексиканський ресторан. Зараз вам винесуть хрустке рибне філе з капустою, сальсою і вершковим соусом, загорнуте в теплі кукурудзяні коржі. Чому б не відтворити це блюдо будинку, як ніби так само, як ви потрапили б в ресторан, тільки краще!
Покроковий рецепт
1. Рибу наріжте шматочками. Кожен з них змастіть водою і приправте спеціями.
2. Обсмажте рибу з кожною з сторін до повної готовності.
3. Тим часом, займіться приготуванням соусу. У маленькій мисці змішайте йогурт, майонез, воду, спеції за смаком.
4. У кожну з коржів викладіть шматочки смаженої риби. Додайте кілька ложок капусти. Додайте соус. Викласти коржі на деко і підігріти.
5. Подавати негайно, при бажанні прикрасивши зеленню і часточкою лайма.