Мексиканський салат з кукурудзою-гриль і авокадо

Мексиканський салат з кукурудзою-гриль і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ідеальний літній рецепт, в сезон кукурудзи! Ви отримаєте класичні аромати мексиканської кухні від поєднання кукурудзи, авокадо і прянощів.

Інгредієнти

кукурудза – 4 качана
червоної цибулі – головка
перець халапеньо – 1
порошку чилі – за смаком
авокадо – 1
кінза – пару гілочок
часник – за смаком
сир (який легко кришиться) – жменя
спеції – за смаком
майонез – 3 столові ложки
лайма – 1 1/2 їдальні ложки соку
сіль – за смаком

Як приготувати Мексиканський салат з кукурудзою-гриль і авокадо

Гостра закуска на мексиканський лад складається з перцю халапеньо, кукурудзи, червоного цибулі і авокадо. Насичує, збагачує і заряджає енергією.

Покроковий рецепт

1. З качанів кукурудзи зніміть зерна. Приправте спеціями і відправте на гриль.

2. Червоний цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями.

3. Перець очистіть від насіння і дрібно нарубати.

4. Змішати обсмажену кукурудзу, цибулю і перець.

5. Авокадо очистити і нарізати дрібненько. Кінзу дрібно нарізати. Змішати з іншими інгредієнтами.

6. Приправити спеціями, заправити майонезом. Присипати зверху порошком перцю чилі. Приємного апетиту!