Цей суп з шинкою, картоплею складається з нарізаною кубиками шинки, картоплі, моркви, селери і білого сиру чеддер в густому вершковому бульйоні. Легкий, ситний, зручний і швидкий обід вам забезпечений!
60 грам вершкового масла;
20 грам ріпчастої цибулі;
30 грам морква;
1 стебло селери;
200 грам шинки;
2 зубці часнику;
200 грам картоплі;
1 літр курячого бульйону;
три ложки борошна;
стакан молока;
100 грам сиру Чеддер;
спеції;
петрушка.
1. У глибокій ємності розтопити масло на середньому вогні.
2. Цибулю очистити і дрібно нарубаєте. Додайте в каструлю, і пасерувати дл м’якості.
3. Викладіть нарізані кубиками овочі, шинку і часник. Періодично помішуючи, готувати не більше трьох хвилин.
4. До овочів влийте бульйон і продовжуйте приготування протягом двадцяти хвилин.
5. У сотейнику розтопіть масло. Додати борошно і обсмажуйте протягом хвилини.
6. Повільно влити молоко, повільно вимішуючи віночком. Варити, поки не загусне.
7. В шинковий суп влити молочну суміш і добре перемішати. Додати нарізаний кубиками сир.
8. Готувати ще шість хвилин. Приправити спеціями і петрушкою.