Для приготування нам знадобляться мідії, соєвий соус, лимон,олія для обсмажування молюсків

Інгредієнти
| Мідії — 200г | |
| Лимон — 1/4 частина | |
| Соєвий соус — 1 чайна ложка | |
| Соняшникова олія для обсмажування | |
| Спеції — за смаком |
Молюски – унікальний поживний продукт з масою корисних властивостей і мікроелементів. Мідії вважаються делікатесом, тому багато господинь бояться їх готувати. І дарма, адже приготуванні мідій – це дуже легко і просто!
Покроковий рецепт

Готуємо необхідні продукти. Особливу увагу звертаємо на мідії (можна придбати вже відварені мідії в замороженому вигляді або сирі мідії потребують варіння). В моєму випадку молюски відварені і попередньо розморожені протягом години.

Розморожені мідії обдаємо окропом.

Викладаємо молюски на суху сковорідку, щоб вони випустили зайву вологу.


Після випаровування вологи додаємо спеції за смаком і вичавлюємо сік лимона

Вливаємо на сковороду 1 столову ложку соєвого соусу

Обсмажуємо мідії на середньому вогні до появи красивою золотистої скоринки

Смажені мідії можна використовувати як основу для салатів, пасти з морепродуктів або вживати як окрему страву з гарніром. Приємного апетиту!