Міні-рулетики з ковбаскою – смачний рецепт, не займає довгого часу приготування. Та й на дитяче свято вони йдуть на «Ура!» За смаком зовсім як міні-піца.
Інгредієнти
тісто, як на пельмені – 300 г | |
Ковбаса копчена – 150 г (приблизно) не сильно солона | |
томатна паста – 3 ст. ложки | |
майонез – 3 ст. ложки | |
масло рослинне – 1 ст. ложка або папір для випічки | |
сіль, перець – за смаком | |
сир пармезан – жменя тертий |
У нашому світі все кудись поспішають. Робота, діти, кар’єра, подорожі. І багатьом просто не вистачає часу, а іноді і сил на те, щоб приготувати хоча б самому собі, чого-небудь смачного і поживного.
Розповім, як готувати міні-рулетики з ковбаскою смачно і правильно, а головне, у вас це не займе багато часу. Та й на дитяче свято вони йдуть на «Ура!»»
Покроковий рецепт
Замісіть тісто, як на пельмені, і відкладіть його на 20 хвилин. А поки наріжемо тоненькими колечками ковбаску. Змішаємо невелику кількість майонезу і кетчупу, щоб отримати соус.
Тепер повернемося до тесту. Розкачайте з тіста тонкий пласт, чим тонше, тим буде смачніше, але не перетрудився, до прозорості катати не потрібно. Весь шар змастіть томатно-майонезним соусом. Викладіть тонким шаром по всій поверхні ковбаску. Загорніть все в великий рулет.
Потім рулет розрізати на невеликі роли і викладіть на деко. Запікайте міні-піцу в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин або до готовності. Перед подачею рулетики з ковбасою присипте тертим паремезаном. Любителям гостренького – можна поперчити. Подавати до столу міні-піцу найкраще теплою, можна розігрівати. Дуже смачно вмочати в томатний соус. Приємного апетиту!