Міні Піца-рулетики з ковбасою і сиром

Міні Піца-рулетики з ковбасою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Міні-рулетики з ковбаскою – смачний рецепт, не займає довгого часу приготування. Та й на дитяче свято вони йдуть на «Ура!» За смаком зовсім як міні-піца.

Інгредієнти

тісто, як на пельмені – 300 г
Ковбаса копчена – 150 г (приблизно) не сильно солона
томатна паста – 3 ст. ложки
майонез – 3 ст. ложки
масло рослинне – 1 ст. ложка або папір для випічки
сіль, перець – за смаком
сир пармезан – жменя тертий

Як приготувати Міні Піца-рулетики з ковбасою і сиром

У нашому світі все кудись поспішають. Робота, діти, кар’єра, подорожі. І багатьом просто не вистачає часу, а іноді і сил на те, щоб приготувати хоча б самому собі, чого-небудь смачного і поживного.

Розповім, як готувати міні-рулетики з ковбаскою смачно і правильно, а головне, у вас це не займе багато часу. Та й на дитяче свято вони йдуть на «Ура!»»

Покроковий рецепт

Замісіть тісто, як на пельмені, і відкладіть його на 20 хвилин. А поки наріжемо тоненькими колечками ковбаску. Змішаємо невелику кількість майонезу і кетчупу, щоб отримати соус.

Тепер повернемося до тесту. Розкачайте з тіста тонкий пласт, чим тонше, тим буде смачніше, але не перетрудився, до прозорості катати не потрібно. Весь шар змастіть томатно-майонезним соусом. Викладіть тонким шаром по всій поверхні ковбаску. Загорніть все в великий рулет.

Потім рулет розрізати на невеликі роли і викладіть на деко. Запікайте міні-піцу в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин або до готовності. Перед подачею рулетики з ковбасою присипте тертим паремезаном. Любителям гостренького – можна поперчити. Подавати до столу міні-піцу найкраще теплою, можна розігрівати. Дуже смачно вмочати в томатний соус. Приємного апетиту!