Рулетики з тортильї з шинкою, крашанками та огірком

Рулетики з тортильї з шинкою, крашанками та огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рулет з тортильї з шинкою, крашанками та огірком – відмінна закуска на день народження! Якщо ви ніколи не готували її, то настійно раджу! Ми готували її в перший раз, і я в повному захваті!

Інгредієнти

Тортилья – 1 упаковка (4 шт.)
Шинка – 200 грам
Огірок свіжий – 1 шт.
Сир – 150 грам
Яйця – 4 шт.
Зелень – 50 грам або на розсуд
Часник – 2 зубчики
Майонез – 100 грам *приблизно
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Рулетики з тортильї з шинкою, крашанками та огірком

Насправді, потрібно відзначити, що рулетики з тортилії – універсальна страва. Рулети можна готувати не тільки з шинкою, але і з крабовими паличками. І взагалі, використовувати різну начинку. Таким чином, цей простий рецепт рулету з тортильї з шинкою, яйцями і огірком можна взяти за основу для багатьох інших закусок. Тут потрібна тільки ваша винахідливість.

В якості начинки можна використовувати рибу, відварне м’ясо, гриби. Якщо ви не вживаєте майонез, його можна замінити сметаною, сирним сиром або іншим улюбленим соусом.

Також можна приготувати солодкий рулет з фруктовою або ягідною начинкою. У кулінарній справі не потрібно боятися експериментів. Удачі!

Покроковий рецепт

На великій тертці натираємо сир. Паралельно ставимо варитися яйця (круто).

Шинку і огірок нарізаємо невеликими кубиками.

Зелень промиваємо під проточною водою, просушуємо і дрібно рубаємо.

В одній мисці змішуємо тертий сир, подрібнені яйця, шинку, огірочки. В іншій мисці змішуємо майонез і січену зелень. Додамо до “намазке” дрібно нарізаний часник, сіль і перець.

Розкладаємо на поверхні тортилью і повністю змащуємо ароматною майонезній намазкой.

Зверху викладаємо суміш з шинки, огірка, яєць і сиру.

Загортаємо тортилью в дуже тугий рулет.

Рулет загорнути харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин або більше. Чим довше він лежить в холодильнику, тим краще. Саме те – залишити його в холодильнику на цілу ніч. Потім дістаємо рулет, знімаємо плівку і нарізаємо на шматочки. Подаємо до столу. Приємного апетиту!