Мясні зрази з кабачком

Мясні зрази з кабачком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт зраз з яйцем всередині. Готується не складно, виглядає красиво.

Інгредієнти

Фарш свинячий – 300 р.
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Яйце – 1 шт.
Помідор – 1 невеликий
Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка
Кабачок дрібний – половина

Як приготувати М’ясні зрази з кабачком

Зрази – це котлети фаршировані. Начинки можуть бути різні за смаком: з грибами, з яйцями, з сиром, з смаженою цибулею… Можна експериментувати з начинками або готувати кожен раз з різного фаршу.

Покроковий рецепт

Фарш посолити, поперчити, додати яйце, перемішати.

Терті на тертці помідори і цибулю додати до фаршу, перемішати.

Потерти на тертці кабачок, віджати сік і додати до фаршу.



Зварити яйця. Остудити, очистити. З фаршу сформувати плоску котлету, покласти в середину яйце і загорнути так, щоб яйце повністю закрилося фаршем. Краще це робити за допомогою пакету.

Укладаємо на деко, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 40, попередньо додавши трохи води. Готові зрази красиво викладаємо на тарілку, прикрашаємо й подаємо!