М’ясний рулет з яйцем
Інгредієнти
Куряче філе – 2 шт. | |
М’якоть свинини – 1 кг | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Печериці – 5-6 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком | |
Яйця варені – 5 шт. |
Кожна господиня в очікуванні свята складає список страв, які стануть прикрасою столу, хоче вразити гостей своїм умінням готувати. І завжди одним з центральних страв є м’ясне блюдо. Я пропоную рецепт дуже ефектного м’ясного рулету з начинкою з вареного яйця. Ваші гості будуть в захваті від виду і смаку цієї страви.
Покроковий рецепт
1. Куряче філе і свинину перемолоти через м’ясорубку. Туди ж цибулю перемолоти.
2. Морква помити, очистити і натерти на тертці. Печериці помити, нарізати тонкими скибочками.
3. Моркву та печериці додати у фарш
4. Деко застелити пергаментним папером. Викласти частину фаршу. По центру по всій довжині розкласти варені яйця.
5. Зверху накрити рештою фаршем. Фарш добре притискайте, щоб не було порожнеч. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
6. Дістаємо з духовки, охолоджуємо і нарізаємо скибочками.
7. Подивіться, як чудово рулет виглядає в розрізі! Така страва стане кулінарним прикраса будь-якого столу!