Печеня зі свинини з овочами

Печеня зі свинини з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печеня зі свинини картоплею і болгарським перцем – готове друге м’ясне блюдо. Це ідеальний варіант смачного і ситного страви, якими можна нагодувати всю свою сім’ю.

Інгредієнти

Свинина (лопатка або шия) – 500 грам
Картопля – 1 кілограм
Цибуля ріпчаста – 1 цибулинка
Часник – 4 зубчики
Перець жовтий – 1 штука невеликий болгарський
Перець зелений – 1 штука невеликий болгарський
Перець червоний – 1 штука невеликий болгарський
Масло (соняшникова) – 2-3 ст. ложки для смаження
Сіль і перець – щіпка

Як приготувати Печеня зі свинини з овочами