
Інгредієнти
| Яловичина — 300 г (азп) | |
| Савойська капуста — 1/2 качана | |
| Рис — 1 склянка | |
| Морква — 1 шт. | |
| Ріпчаста цибуля — 1 головка | |
| Болгарський перець — 1 шт. (червоний) | |
| Сіль — за смаком | |
| Мелений чорний перець — за смаком | |
| Рослинне масло — 2-3 ст. л. |
Як приготувати савойська капуста Тушкована з яловичиною та рисом
Покроковий рецепт

Всі необхідні інгредієнти…

У сковороді з високими стінками обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору м’ясо яловичини (вже нарізане довгими шматочками), потім додати води і тушкувати 30 хвилин.

Додати дрібно порізану цибулю, обсмажувати 3 хвилини. Додати натерту на крупній тертці моркву і болгарський перець (нарізаний кубиками), обсмажувати 3 хвилини.

У сковороду висипати рис, залити водою, щоб приховувало, посолити поперчити, перемішати і тушкувати до напівготовності (близько 15 хвилин).

Потім додати нашатковану савойську капусту, перемішати, тушкувати ще 10-15 хвилин.

Блюдо готове. Приємного апетиту!