Савойська капуста тушкована з яловичиною та рисом

Савойська капуста тушкована з яловичиною і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Яловичина – 300 г (азп)
Савойська капуста – 1/2 качана
Рис – 1 склянка
Морква – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Болгарський перець – 1 шт. (червоний)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинне масло – 2-3 ст. л.

Як приготувати савойська капуста Тушкована з яловичиною та рисом

Покроковий рецепт

Всі необхідні інгредієнти…

У сковороді з високими стінками обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору м’ясо яловичини (вже нарізане довгими шматочками), потім додати води і тушкувати 30 хвилин.

Додати дрібно порізану цибулю, обсмажувати 3 хвилини. Додати натерту на крупній тертці моркву і болгарський перець (нарізаний кубиками), обсмажувати 3 хвилини.

У сковороду висипати рис, залити водою, щоб приховувало, посолити поперчити, перемішати і тушкувати до напівготовності (близько 15 хвилин).

Потім додати нашатковану савойську капусту, перемішати, тушкувати ще 10-15 хвилин.

Блюдо готове. Приємного апетиту!