Інгредієнти
Яловичина – 300 г (азп) | |
Савойська капуста – 1/2 качана | |
Рис – 1 склянка | |
Морква – 1 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Болгарський перець – 1 шт. (червоний) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинне масло – 2-3 ст. л. |
Як приготувати савойська капуста Тушкована з яловичиною та рисом
Покроковий рецепт
Всі необхідні інгредієнти…
У сковороді з високими стінками обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору м’ясо яловичини (вже нарізане довгими шматочками), потім додати води і тушкувати 30 хвилин.
Додати дрібно порізану цибулю, обсмажувати 3 хвилини. Додати натерту на крупній тертці моркву і болгарський перець (нарізаний кубиками), обсмажувати 3 хвилини.
У сковороду висипати рис, залити водою, щоб приховувало, посолити поперчити, перемішати і тушкувати до напівготовності (близько 15 хвилин).
Потім додати нашатковану савойську капусту, перемішати, тушкувати ще 10-15 хвилин.
Блюдо готове. Приємного апетиту!