Ситна і смачна закуска з лавашем.
Інгредієнти
Цибуля – 2шт порізати кубиками | |
Морква – 1-2шт потерти | |
Куряче філе – 500-600гр відварити, дрібно порізати | |
Сир твердий – 200-230гр потерти | |
Яйця – 3шт | |
Мінеральна вода – 0,5 склянки | |
Борошно – 2ст.л |
Зовсім небагато часу, і у Вас на столі смачна страва.
Покроковий рецепт
Хочу поділитися дуже смачним і ситним блюдом.
Нам знадобиться: лаваш, цибулю, моркву, відварне куряче філе, і твердий сир.
Для кляру яйця, мінеральна вода і борошно.
Цибулю порізати кубиками і підсмажити, додати до нього натерту моркву і обсмажити до готовності.
До цибулі з морквою додаємо, дрібно порізане філе і тертий сир. Солимо, перчимо й перемішуємо.
Готуємо кляр. Яйця взбит, додати мінеральну воду (саме на мінеральній воді кляр виходить повітряний і легкий), і борошно, все добре перемішати.
Лаваш (у мене був квадратний три листа перерізала кожен на 4. В результаті у мене вийшло 12 частин. порізати на шматочки, на середину покласти начинку і згорнути конвертом.
Вмочити кожен конвертик в кляр і обсмажити з двох сторін, на середньої потужності, під закритою кришкою. (Перегорнути пару раз)