Панкейкі – це традиційний американський аналог російських млинців.
Інгредієнти
молоко – 1 стакан | |
яйце – 1 | |
розпушувач – 1ч.л | |
цукор – 3-4 ст. л | |
борошно – 1 ст. | |
рослинне масло – 50мл |
Панкейкі – це традиційний американський аналог російських млинців. Хоча за смаком і виглядом вони швидше нагадують повітряні оладки, приготовані на сухій сковорідці, що робить їх менш небезпечними для краси фігури.
Покроковий рецепт
Отже, щоб приготувати смачні пишні панкейкі потрібно склянку молока, одне яйце, розпушувач, 3-4ст. ложки цукру, сіль, 3 ст. ложки рослинного масла, 1 склянка борошна, краще першого сорту.
Особливістю приготування є заміс тіста. На відміну від звичного способу тут сухі і рідкі інгредієнти з’єднуються окремо. У чашці змішуємо до однорідної маси молоко, яйце, рослинне масло.
В іншій великій тарі з’єднують борошна, 1 ч. ложку розпушувача, цукор, щіпку солі. Добре перемішати.
Потім у чашу з сухими інгредієнтами тонкою цівкою вливаємо рідку масу, ретельно перемішуючи процесі.
Випікаємо млинці на добре розігрітій, але сухій сковорідці. У тесті є масло тому додавання його на сковороду не потрібно. Кожну порцію необхідно обсмажити з двох сторін до апетитної рум’яної скоринки.
У процесі обжарювання млинці сильно піднімаються. Подавати панкейкі можна з сиропом, джемом або згущеним молоком.