Брауні на швидку руку

Брауні на швидку руку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт брауні досить простий, але він прийдеться до смаку багатьом гурманам.

Інгредієнти

Какао – 6 ст. л.
Цукор – 200 гр.
Масло вершкове – 100 гр.
Ванілін – 1 пакетик
Борошно – 6 ст. л.

Як приготувати Брауні на швидку руку

Я дуже люблю шоколад і все що з ним пов’язано. Американський десерт брауні є одним з моїх найулюбленіших десертів. Особливо мені подобається побалувати себе їм на сніданок з чашкою кави.
Хочу поділитися швидким рецептом її приготування.

Покроковий рецепт



Підготувати всі інгредієнти.Вершкове масло розтопити в мікрохвильовці і додамо до нього цукор і какао. Добре перемішуємо.

Потім вводимо поступово по 1 яйцю і так же все добре розмішуєм віночком.
До отриманої маси додамо ванілін і 6 ст. л. борошна.

Наше тісто готове. Форму для приготування добре змащуємо маслом і наповнюємо її.


Потім ставимо нашу форму в мікрохвильову піч на максимальну потужність на 5 хвилин. По будинку за цей час розіллється вабливий бархатистий запах шоколаду. Після приготування дати нашому брауні постояти 10 хвилин і охолонути. Розрізаємо наш десерт на порційні шматочки і насолоджуємося!