Брауні з пеканом

Брауні з пеканом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спробуйте брауні – феєрія шоколадного смаку!

Інгредієнти

Вершкове масло – 100 гр
Темний шоколад – 100 гр
Цукор – 90 гр
Яйце – 1 шт
Жовток – 1 шт
Борошно – 60 г
Какао-порошок – 80 гр
Горіхи пекан – 80 гр

Як приготувати Брауні з пеканом

Брауні відноситься до рецептами американської кухні. Це шоколадне тістечко має насичений смак і соковиту вологу структуру. Для його приготування використовується темний шоколад, какао, вершкове масло і цукор, переважно коричневий. Класичний рецепт цим обмежується, але часто в тісто для брауні додають волоські горіхи, чорнослив або сушену вишню. У цьому рецепті використовуються горіхи пекан (за смаком та зовнішньому вигляду нагадують волоські горіхи).

Покроковий рецепт

Підготуйте всі інгредієнти. Шоколад порубаєте на дрібні шматочки, горіхи подрібніть. Вершкове масло розтопіть разом з шоколадом. Приберіть з вогню.

В шоколадно-масляну суміш додайте цукор і горіхи. Добре перемішайте. Цукор повинен повністю розчинитися.

Додайте в тісто яйце і жовток. Додайте борошно з какао. Обережно перемішайте.

Форму для випічки застелити пергаментним папером. Викладіть тісто. Духовку розігрійте до 180 градусів. Поставте форму в духовку на 25 хвилин. Випечений брауні наріжте на квадрати. Подавайте з морозивом або просто з кавою.