Інгредієнти
Кукурудзяні качани – | |
Морська сіль – | |
Вода – |
Як приготувати Варена кукурудза
Це цікаво… Навіть при тривалій варінні кукурудзи клітковина і вуглеводи зберігаються. При великій кількості з’їденої кукурудзи, (все залежить від особливостей організму) можуть виникати розлади шлунка.
Покроковий рецепт
Кукурудзу очистити від листя і вусів. Укласти у велику каструлю, залити холодною водою (щоб кукурудзу приховувало), трохи посолити, варити 20-30 хвилин. (Якщо кукурудза жорстка збільшити час варіння до готовності, все залежить від сорту кукурудзи та її зрілості).
Злити воду, готові качани натерти великою сіллю, можна змастити трохи маслом.
Все готово! Насолоджуйтесь!