Варена кукурудза

Варена кукурудза – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Кукурудзяні качани –
Морська сіль –
Вода –

Як приготувати Варена кукурудза

Це цікаво… Навіть при тривалій варінні кукурудзи клітковина і вуглеводи зберігаються. При великій кількості з’їденої кукурудзи, (все залежить від особливостей організму) можуть виникати розлади шлунка.

Покроковий рецепт

Кукурудзу очистити від листя і вусів. Укласти у велику каструлю, залити холодною водою (щоб кукурудзу приховувало), трохи посолити, варити 20-30 хвилин. (Якщо кукурудза жорстка збільшити час варіння до готовності, все залежить від сорту кукурудзи та її зрілості).

Злити воду, готові качани натерти великою сіллю, можна змастити трохи маслом.

Все готово! Насолоджуйтесь!