Простий і дуже смачний вінегрет на вашому столі, буде відмінним доповненням будь-якого гарніру або основної страви.
Інгредієнти
буряк – 2-3 шт. | |
морква – 2-3 шт. | |
картопля – 5-6 шт. | |
солоний огірок – 2 шт. | |
капуста квашена – 100 гр. | |
цибуля ріпчаста – 30 гр. | |
олія оливкова – 80 мл |
Вінегрет – один з найбільш смачних і поширених осінніх салатів. Існує кілька рецептів приготування вінегрету, хто любить з квасолею, деякі з горошком, моя сім’я віддає перевагу цей салат з квашеною капустою. Давайте разом приготуємо смачний осінній салат і оцінимо всі принади цієї різнобарвної, овочевий, мозаїки.
Покроковий рецепт
Насамперед необхідно підготувати потрібні овочі: буряк, моркву, картоплю. Для більшої корисності буряк я запікаю в фользі в духовці, якщо вона середнього розміру випікаємо приблизно 1 годину 30 хвилин при температурі 180 градусів, для того щоб переконатися, чи готова вона, проткніть буряк зубочисткою або ножем, якщо легко входить значить готова. Картопля з морквою відварити до готовності.
Коли овочі охолонуть, очистіть їх від шкірки і починайте нарізати дрібними кубиками.
Нарізаючи буряк, складайте її окремо від усіх овочів, щоб вона раніше часу не зафарбувала інші овочі. Далі нарізаємо цибулю ріпчасту і солоний огірок. Додаємо квашену капусту.
Тепер змішуємо всі інгредієнти, крім буряків, додаємо оливкову олію, трошки солі і додаємо за смаком чорний мелений перець і перемішуємо. В окремій мисочці додаємо оливкова олія буряк і перемішуємо, це робиться окремо тому, щоб наш салат довше був різнобарвним.
По закінченню декількох хвилин, можна з’єднати буряки з іншими овочами і насолодитися смаком осіннього овочевого салату. Приємного апетиту.