Яблучний пломбір

Яблучний пломбір – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашнє морозиво ні трохи не гірше купленого. Навпаки, виходить не тільки смачне, але і корисне ласощі. Адже в цьому випадку відомо, які складові використовуються в приготуванні.

Інгредієнти

вершків – 3 склянки
цукру – 6 ложок
яйця – 4 яйця
яблука – 4 шт.
кориці – за смаком

Як приготувати Яблучний пломбір

Щоб зробити смачний яблучний пломбір буде потрібно 3 склянки вершків, 6 ложок цукру, 4 яйця і яблука. Цього буде достатньо на 4 повновагих порції.

Покроковий рецепт

У вершки треба засипати цукор, додати яєчні жовтки. Все гарненько перемішати.

Проварити на малому вогні. Але не слід доводити до кипіння. Все це час масу перемішують.

Потім вершки охолоджують і відправляють в холодильник.

Яблука запікають, охолоджують і протирають через дрібне сито.

Яблучну масу змішують з холодними вершками і збивають.

Розкладають на порції і відправляють в морозилку до повного затвердіння. Перед подачею морозиво можна прикрасити шматочками яблук і присипати корицею. Домашнє заморожене ласощі всім припаде до смаку.