Домашнє морозиво ні трохи не гірше купленого. Навпаки, виходить не тільки смачне, але і корисне ласощі. Адже в цьому випадку відомо, які складові використовуються в приготуванні.
Інгредієнти
вершків – 3 склянки | |
цукру – 6 ложок | |
яйця – 4 яйця | |
яблука – 4 шт. | |
кориці – за смаком |
Щоб зробити смачний яблучний пломбір буде потрібно 3 склянки вершків, 6 ложок цукру, 4 яйця і яблука. Цього буде достатньо на 4 повновагих порції.
Покроковий рецепт
У вершки треба засипати цукор, додати яєчні жовтки. Все гарненько перемішати.
Проварити на малому вогні. Але не слід доводити до кипіння. Все це час масу перемішують.
Потім вершки охолоджують і відправляють в холодильник.
Яблука запікають, охолоджують і протирають через дрібне сито.
Яблучну масу змішують з холодними вершками і збивають.
Розкладають на порції і відправляють в морозилку до повного затвердіння. Перед подачею морозиво можна прикрасити шматочками яблук і присипати корицею. Домашнє заморожене ласощі всім припаде до смаку.