Капуста запечена під сирною скоринкою набуває неймовірний аромат, м-м.

Інгредієнти
| Цвітна капуста — 1 качан |
| Гриби — 200 г (будь-яких) |
| Ріпчаста цибуля — 1 головка |
| Сир — 100 г |
| Рослинне масло — 3 ст. л. |
| Сіль — за смаком |
| Мелений чорний перець — за смаком |
Як приготувати Запечена кольорова капуста з грибами
Ця страва чудово підійде для вечері, так як вечеря має бути легкою їжею за день. Адже саме з-за неправильного харчування ввечері набирається вага. Пробуйте, це безсумнівно повинен Вам сподобатися.
Покроковий рецепт

Капусту промити і розібрати на суцвіття. Приготувати у пароварці до напівготовності.

Гриби вимити і нарізати на шматочки.

Цибулю почистити, дрібно порубати. Припустити на сковороді з рослинним маслом. Додати гриби і смажити до готовності, трохи підсолюємо.

Капусту викласти одним шаром в вогнетривке блюдо. Посолити, поперчити. Зверху викласти гриби з цибулею.

Все це засипати дрібно тертим сиром.

Блюдо закрити кришкою і відправити в розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин. В кінці готування кришку зняти для зарум’янювання сиру. Запікати ще 5 хвилин.

Подавати прямо в блюді або порційно. Приємного апетиту!