Капуста запечена під сирною скоринкою набуває неймовірний аромат, м-м.
Інгредієнти
Цвітна капуста – 1 качан | |
Гриби – 200 г (будь-яких) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Сир – 100 г | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Ця страва чудово підійде для вечері, так як вечеря має бути легкою їжею за день. Адже саме з-за неправильного харчування ввечері набирається вага. Пробуйте, це безсумнівно повинен Вам сподобатися.
Покроковий рецепт
Капусту промити і розібрати на суцвіття. Приготувати у пароварці до напівготовності.
Гриби вимити і нарізати на шматочки.
Цибулю почистити, дрібно порубати. Припустити на сковороді з рослинним маслом. Додати гриби і смажити до готовності, трохи підсолюємо.
Капусту викласти одним шаром в вогнетривке блюдо. Посолити, поперчити. Зверху викласти гриби з цибулею.
Все це засипати дрібно тертим сиром.
Блюдо закрити кришкою і відправити в розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин. В кінці готування кришку зняти для зарум’янювання сиру. Запікати ще 5 хвилин.
Подавати прямо в блюді або порційно. Приємного апетиту!