
Інгредієнти
| Сир камамбер — 125 г |
| Яблука — 1 шт. |
| Розмарин — 2 гілочки |
| Мелений чорний перець — за смаком |
| Мед — 1 столова ложка |
| Варення — малинове (при подачі страви) |
Як приготувати Запечений сир камамбер з яблуком і малиновим варенням
Покроковий рецепт
1

Духовку розігріти до 180 градусів.
Яблуко помити, нарізати часточками, видалити серцевину. Викласти скибочки яблук колом на деко, застелений пергаментним папером. На яблука викласти гілочки розмарину.
2

Зверху викласти головку камамбера. Зробити на скоринці хрестом надріз. Поперчити, полити рідким медом. Запікати сир в духовці близько 15-25 хвилин.
3

Акуратно розкрити надрізи, прикрасити м’ятою. Подавати з малиновим варенням. Приємного апетиту!