Салат Олівє з копченою ковбасою

Салат Олівє з копченою ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат “Олів’є”, як говорилося вище, трохи змінений від класичного. За місце вареної ковбаси, я ложу копчену і огірки свіжі. А морква в салаті зовсім не потрібна.

Інгредієнти

Картопля – 4 шт невеликі
яйця – 4 шт
зелений горошик – 1 банку
цибуля ріпчаста – половина головки
ковбаса – 300-400 гр копчена
огірки – 3 шт свіжі
майонез – 3 – 4 ст. ложки будь
сіль – 1.5 ч. ложки

Як приготувати Салат “Олів’є” з копченою ковбасою

Сьогодні хотілося б вам представити салат “Олів’є”, як ви вже знаєте,без нього не проходить жодне свято. Готується просто і швидко, а найголовніше дуже смачно. Мій рецепт трохи відрізняється від класичної рецептури цього салату.

Покроковий рецепт

Для початку ознайомтеся з усіма інгредієнтами, ретельно промийте і приготуйте.

Далі помили картоплю і поставили вариться, а так само яйця.Щоб ваш процес пішов швидше. Поки овочі варяться зробимо нарізку. Перше – це ковбаса копчена, можна взяти будь-яку, яка вам до душі. Нарізаємо її кубиками, але не зовсім великими.

Після ретельно промиваємо огірки, обов’язково свіжі і також ріжемо кубиками, не дуже крупно.

Цибуля ми ріжемо дуже дрібно, щоб його не сильно відчувалося в салаті.

Картоплю і яйця як зварили потрібно остудити і дрібно нарізати. Я користуюся ось такою штукою. Але якщо у когось немає, можна просто нарізати ножем.

Додали горошок. Ось так повинно вийде коли ви поріжете. І після додавання солі і майонезу, ретельно перемішуєте. Викладаєте на тарілку, прикрашаєте.

Ось такий чудовий, а головне простий і дуже смачний у нас вийшов салат. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ.