Основні інгредієнти: філе індички, яйця, капуста пекінська, гранат, соус (майонез, гірчицю, соєвий соус, вода).
Інгредієнти
Філе індички – 200-300 р. | |
Пекінська капуста – кілька аркушів | |
Яйця – 4 шт. | |
Майонез – 4-5 ст. л. | |
Гірчиця зернова – 1-2 ст. л. | |
Вода – 2 ст. л. |
Цей салат можна віднести до дієтичним. так як філе індички вважається нежирним м’ясом. Головне не зіпсувати його жирним майонезом, беремо з меншим відсотком жирності. Цей рецепт схожий на рецепт салату Цезар, тільки інгредієнти інші.
Покроковий рецепт
Філе індички миємо, ріжемо на невеликі шматочки. Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, додаємо трохи олії. Смажимо м’ясо на помірному вогні до готовності, додаємо 1 ст. л. соєвого соусу.
Поки готується м’ясо, готуємо інші інгредієнти. Капусту ріжемо, кладемо на плоску тарілку.
Варимо яйця, остуджуємо, чистимо, ріжемо часточками, викладаємо на капусту.
Робимо соус. Змішуємо майонез, гірчицю, 1 ст. л. соєвого соусу і 1 ст. л. води.
Готове м’ясо теплим викладаємо в середину блюда. Поливаємо соусом.
Чистимо гранат, посипаємо зверху на салат. Подаємо теплим. Приємного апетиту!