Печінковий салат із зеленим горошком

Інгредієнти

Печінка свиняча – 300 г (або яловича)
Яйця курячі – 4 шт.
Зелений горошок – 1 банку (консервований)
Морква – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Майонез –
Маслини для прикраси
Помідори черрі – для «грибка»
Зелень –

Як приготувати Печінковий салат із зеленим горошком

Покроковий рецепт

Печінку промити, нарізати на шматочки, обсмажити на рослинній олії з обох сторін.

Цибулю почистити, нарізати дрібненько і обсмажити до золотистого кольору на олії.

До цибулі додати 1/ 2 тертої моркви. Смажити 2 хвилини, вимкнути, остудити.

Яйця почистити, порізати кубиками. Печінка теж порізати дрібними кубиками.

Всі інгредієнти змішати в глибокій мисці, додати зелений горошок і майонез, перемішати, за необхідності посолити.

Салат викласти на плоску тарілку у формі їжачка.

Перед – змастити майонезом, вийде мордочка. Все інше обсипати залишилася тертою морквою, вийде шубка.

Ніс і очі зробити з маслин. На «голки наколоти грибок». Прикрасити зеленню. Насолоджуйтесь!

Дивіться також:  Салат з ананасами, копченою куркою і кукурудзою