Баклажани, запечені з помідорами і часником

Баклажани, запечені з помідорами і петрушкою — чудова закуска на вечерю

Інгредієнти

Баклажани — 2 шт.
Помідори — 4 шт.
Петрушка — 4-5 гілочок
Часник — 5-6 зубчиків
Оливкова олія — 2 ст. л.
Сіль — за смаком

Як приготувати Баклажани, запечені з помідорами і часником

Дуже легкий і простий рецепт запечених овочів. Всього три інгредієнти – і виходить красива і корисна закуска або основне блюдо. Це приклад того, як з найбільш простих і буденних продуктів, проявити трохи фантазії, можна приготувати маленький шедевр

Покроковий рецепт

1. Баклажани помити, зрізати попку і хвостик. Нарізати пластинами товщиною 5-6 мм, зробити надрізи. Натерти сіллю одну сторону.

2. Помідори і петрушку помити. Помідори нарізати скибочками, петрушку дрібно порубати. У мисці змішати помідори з петрушкою. Додати видавлений часник і оливкову олію, посолити і перемішати.

3. Викласти пластини баклажанів на деко, застелене пергаментом і розкласти на них начинку з помідорів. Запекти в духовці при 180 градусах 30 хвилин.

4. Виймаємо…


5. Подати гарячими. Хоча така закуска гарна і в холодному вигляді.

Дивіться також:  Золотисті креветки в клярі