Салат-коктейль з курки з ананасами

Як приготувати Салат-коктейль з курки з ананасами

Цей салат можна включити в розряд «страви-хвилинки». Готується він дуже швидко, а поєднання курочки і ананасів настільки смачне, що відірватися від нього неможливо.

Потрібно:

– 300 г курячого філе (варять заздалегідь);
– ананас;
– приблизно 100 г черрі;
– по 50-70 г сиру (беруть гауда), кропу, краснокочанного салату;
– пара яєць;
– сметана (не дуже жирна), перець, сіль або універсальна солона приправа.

Приготування:

1. Куряче філе заздалегідь відварюють до готовності, ріжуть тоненькою соломкою. Ананас очищають, серцевину витягують, а м’якоть ріжуть кубиками.
2. Потім салат тонко шаткують, сир натирають. Яйця відварюють, ріжуть кружальцями. Кріп промивають, нарізають досить крупно, а помідори розрізають на четвертинки.
3. Беруть креманки, акуратно укладають шарами підготовлені продукти: курочку, ананаси, черрі, далі йде салат, сир, кріп. Всі перчать і солять і поливають зверху сметаною.

Залишається салат-коктейль прикрасити кружечками яйця. У такому вигляді подають дорогим гостям. Хоч готується салатик просто, але байдужих після трапези не залишиться.

Дивіться також:  Салат з буряка, чорносливу та фініків