Білковий салат з квасолею та куркою

Білковий салат з квасолею та куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінне поєднання продуктів! Відварна куряча грудка, яйця і квасоля роблять страву ситним. Свіжий огірок і цибулю надають салату легкість і соковитість, а мариновані – кисло-солодкий смак.

Інгредієнти

куряча грудка або філе – 200 г
курячі або перепелині яйця – 3 або 12 відповідно
червона квасоля – 200 г
свіжий огірок – 200 г
маринований огірок – 100 г
цибуля червоний – 1 невелика головка
Заправка
сметана 10% – 100 г
соєвий соус – 2 ч. ложки
гірчиця – 1 ч. ложка

Як приготувати Білковий салат з квасолею та куркою

Зовсім простий в приготуванні і дуже смачний, ситний і швидкий салат. Особливо він хороший тим, що не вимагає багато часу на приготування. Поки вариться куряче філе і яйця, можна спокійно підготувати інші інгредієнти, зробити заправку. Чудово підходить на вечерю всім, хто стежить за харчуванням – і не залишитися голодним і з калоріями не перебрати. Назва говорить сама за себе – основа цієї страви – білок. Саме тому цей салат можна приготувати як самостійне блюдо, так і з будь-яким гарніром. Відмінний варіант вечері не вимагає великих витрат як часу, так і за ціною. Підійде і на кожен день і раптовим гостям доведеться за смаком.

Покроковий рецепт

Куряче філе промиваємо й варимо близько 30-40 хв. Яйця відварити круто. Після приготування остудити.

Поки сирі інгредієнти готуються, нарізаємо свіжі і мариновані огірки, а також цибулю. Банку з квасолею розкриваємо і зливаємо рідину.

Далі нарізаємо куряче філе.

Подрібнюємо яйця.

Готуємо заправку до салату. Змішуємо сметану, соєвий соус і гірчицю. З’єднуємо всі інгредієнти і добре перемішуємо. Також, солимо і перчимо за смаком. Приємного апетиту!