Дріжджові пиріжки з мясом на сковороді

Якщо вам подобаються домашні пиріжки, то приготуйте їх за нашим рецептом. Виходить і смачно, і ситно!

Інгредієнти

Молоко — 200 мл
Цукор — 1 щіпка
Дріжджі сухі — 1 ч. ложка
Борошно — 3 ст.
Сіль — за смаком
Фарш м’ясний — 450 мл
Цибуля — 0,5 шт.
Перець мелений — за смаком
Масло рослинне — 70 мл
Яйце — 1 шт.

Як приготувати Дріжджові пиріжки з м’ясом на сковороді

Для приготування домашніх пиріжків замісимо дріжджове тісто на молоці і курячому яйці. Візьмемо сухі дріжджі, швидкодіючі. А начинка у нас – це м’ясний фарш, доповнений ріпчастою цибулею і спеціями. Пиріжки печуться на сковороді в рослинному маслі. Подробиці у нас в рецепті.

Покроковий рецепт

Тісто для м’ясних пиріжків замісимо наступним чином: розчинний у теплому молоці сухі дріжджі разом з дрібкою цукру. У велику миску просеем разом з сіллю борошно. У борошно уб’ємо яйце, наллємо дріжджову масу. Замісимо тісто і на годинку приберемо його в тепло.

Начинку приготувати для пиріжків просто: потрібно викласти в миску розморожений м’ясний фарш, з’єднати з подрібненим на тертці ріпчастою цибулею. Інгредієнти посолити і приправити за смаком перчиком. Перемішати.

Тісто, яке у нас піднялося досить за годину, обминаємо руками, ділимо на шматочки.

Шматочки тесту на припорошенном борошном столі (дошці) розгортаємо в круглі коржі.

На кожну корж викладаємо приблизно по столовій ложці м’ясної начинки.

Скріплюємо пиріжків.

Залишилося тільки посмажити пиріжки з м’ясом на сковороді в розігрітому рослинному маслі.

Зі сковороди рекомендується викласти пиріжки на паперові серветки, щоб видалити надлишки жиру. Приємного вам перекусу!

Дивіться також:  Білий хліб Французька булка в хлібопічці