Фаршировані печериці сиром та шпинатом

Осінь? Запікаємо яблука, гарбуз, овочі…? Ні! Давайте приготуємо фаршировані печериці з сиром і шпинатом! * Рецепт тільки для лінивих ))

Інгредієнти

печериці — 500 грам
голландський сир — 200 грам
яйце — 1 штука
шпинат — пучок
спеції — за смаком
йогурт без наповнювача — 100 мл

Як приготувати Фаршировані печериці сиром та шпинатом

Проста закуска на будь-яке свято або звана вечеря. Напередодні новорічних свят обов’язково візьміть на озброєння. Для відтворення страви вам знадобиться небагато інгредієнтів.

Покроковий рецепт

1. Печериці очистити і видалити ніжку.

2. Голландський сир натріть на дрібну тертку.

3. Яйце відварити і натріть на дрібній тертці.

4. Шпинат обдайте окропом і дрібно нарубаєте.

5. У блендері змішайте сир, яйце, шпинат і йогурт. Заправте начинку спеціями.

6. Духовку розігрійте до 200 градусів.

7. Начинити капелюшки начинкою і відправити випікатися до готовності.

Дивіться також:  Брокколі з печерицями та сиром