Квасоля з рисом, запечена під сиром

.

Інгредієнти

Квасоля чорна — 400 г (сухий)
Червона квасоля — 400 г (сухий)
Квасоля біла — 400 г (сухий)
Рис — 200 г (вареного)
Помідори — 150 г нарізаного кубиками
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Сир мармуровий — 300г тертого
Перець чилі — 2 столові ложки дрібно нарізаного перчик
Кмин — 1 / 2 ч. л. меленого кмину
Часник — 1 / 2 ч. л. часникового порошку
Кайенский перець — 1 / 8 ч. л. каєнського перцю (за бажанням)
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Боби з рисом, запечена під сиром

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 200 °С.
Білу, чорну, червону квасолю змішати, зварити до готовності. Змішати варений рис, готову квасолю, помідори, цибуля, 200 г тертого сиру, перець чилі і спеції. Посолити і поперчити. Суміш перекласти в вогнетривке блюдо. Накрити алюмінієвою фольгою і готувати протягом 15 хвилин.

Вийняти з духовки, зняти алюмінієву фольгу, посипати сиром. Поставити назад в духовку і продовжувати запікати до тих пір, поки сир не розплавиться (близько 5 — 10 хвилин).

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Вино з полуниці