Мармелад з яблук

Улюблені ласощі дорослих і дітей, приготоване в домашніх умовах без зайвих добавок і барвників. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти

Яблука — 4 шт.
Цукор — 100 гр.
Желатин — 1 упаковка

Як приготувати Мармелад з яблук

Дуже простий у приготуванні десерт, що складається лише з трьох інгредієнтів, які завжди доступні будь-якій господині. Готується швидко, а з’їдається ще швидше ))

Покроковий рецепт

1. Яблука помити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Запекти яблука в духовці при 180 градусах 20-25 хвилин. Яблука повинні стати м’якими.

2. Перетерти яблука в пюре (я зробила це в блендері). Поки вони ще гарячі додати цукор і добре перемішати, щоб цукор розтанув.

3. Желатин замочити мінімальною кількістю води. Коли желатин набубнявіє, розтопити його на вогні.

4. Ввести желатин в яблучну масу, гарненько перемішати. Вилити масу в форму. Можна застелити харчовою плівкою, щоб потім було легше дістати застиглий десерт.

5. Отже, по закінченні часу десерт готовий….Нарізати прямокутниками.

6. Якщо бажаєте, можна мармелад нарізати більш дрібно і обваляти в цукрі, вийде як магазинний. Приємного чаювання!

Дивіться також:  Тірамісу – десерт з печивом