Мідії, тушковані з цибулею та сметаною на сковороді. Можна подавати як закуску або теплого салату

Інгредієнти
| Цибуля — 1 шт. | |
| Мідії — 500 гр. | |
| Сметана — 2 ст. л. | |
| Сіль — за смаком | |
| Чорний перець — за смаком | 
                        Як приготувати Мідії, тушковані з цибулею та сметаною
                        
                          
                        
                        
                      
                      Я дуже люблю морепродукти. Але із-за їх дорожнечі ми купуємо їх не так часто, як хотілося б. Але іноді можна себе трохи побалувати. Я люблю готувати прості рецепти з морепродуктів. Такий я пропоную Вам сьогодні – тут всього лише три інгредієнти і готується така закуска дуже швидко
Покроковий рецепт

1. Цибулю помити, очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.

2. Мідії розморозити і промити.

3. Цибулю обсмажити на рослинному маслі.

                        
4. Коли цибуля буде готовий, додати мідії.

5. Потім влити сметану, посолити, поперчити і тушкувати буквально 3-4 хвилини.

6. Гаряча закуска з мідій готова!