Мідії, тушковані з цибулею та сметаною

Мідії, тушковані з цибулею та сметаною на сковороді. Можна подавати як закуску або теплого салату

Інгредієнти

Цибуля — 1 шт.
Мідії — 500 гр.
Сметана — 2 ст. л.
Сіль — за смаком
Чорний перець — за смаком

Як приготувати Мідії, тушковані з цибулею та сметаною

Я дуже люблю морепродукти. Але із-за їх дорожнечі ми купуємо їх не так часто, як хотілося б. Але іноді можна себе трохи побалувати. Я люблю готувати прості рецепти з морепродуктів. Такий я пропоную Вам сьогодні – тут всього лише три інгредієнти і готується така закуска дуже швидко

Покроковий рецепт

1. Цибулю помити, очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.

2. Мідії розморозити і промити.

3. Цибулю обсмажити на рослинному маслі.


4. Коли цибуля буде готовий, додати мідії.

5. Потім влити сметану, посолити, поперчити і тушкувати буквально 3-4 хвилини.

6. Гаряча закуска з мідій готова!

Дивіться також:  Гарячий салат з капусти романеско